Twebissä olevan asiakirjan liittäminen asiakirjalle

• Varaa asiakirja Perustiedot-välilehdeltä.
  • Liitteet liitetään pääasiakirjaan aina Suhteet-välilehdellä.
  • HUOM! Jos liite on salainen, se voidaan liittää Suhteet– toiminnolla (1),  tai  liitteenä (2) (ohjeistetaan tämän artikkelin lopussa). Pääasiakirjan käyttöoikeudet periytyvät aina julkiselle liitteelle. Julkisen pääasiakirjan käyttöoikeudet eivät enää periydy salassapidettävälle liiteasiakirjalle Kaikki-ryhmän osalta (katselija-oikeudet).
Liitteiden lisääminen pääasiakirjan Suhteet-välilehden kautta

Liitettävä asiakirjakortti käydään hakemassa Liitä-toiminnolla.  Näkymä siirtyy Haku-kohtaan

1. Hae liitettävät liitteet Hae– toiminnolla.
  2. Valitse haluamasi liitteet. Voit valita kerralla useamman liitettävän tiedoston.
  3. Paina Valitse ja näkymä palaa takaisin asiakirjakortille.
Valmiiksi Twebissä olevien liitteiden hakeminen asiakirjakortille