Ajastettu haku

Ajastetuilla hauilla voit seurata esimerkiksi määräaikojen tai sopimusten voimassaoloaikojen päättymistä ja saada niistä ilmoituksia.  Seurannan voi jokainen määrittää itse omiin käyttäjätietoihinsa. Sovellus tekee valitsemasi tallennetun haun määräajoin ja lähettää tiedon hakutuloksesta toimeksiantona käyttäjälle. Ilmoituksesta ei lähetetä erillistä sähköpostia, vaan tulos näkyy pelkästään Twebin Saapuneissa toimeksiannoissa. Pääset asettamaan ajastettuja hakuja siirtymällä käyttäjätietoihisi painamalla käyttäjänimeäsi Twebin etusivulla:

Käyttäjä

Siirry käyttäjätiedoissa Ajastetut haut -välilehdelle. Lisää asiahaku tai Lisää asiakirjahakuja valitse haluamasi tallennettu haku ja paina Valitse-painiketta.

Ajastettujen hakujen asetusnäkymä

Voit poistaa ajastetun haun valitsemalla haun kentästä (valinta muuttuu siniseksi) ja paina joko Poista asiahaku- tai Poista asiakirjahaku -painiketta.