Toteutusten, ryhmien ja tilojen lisääminen lukujärjestykseen

Valitse tai luo ensin lukujärjestys, johon haluat lisätä toteutusten lukujärjestyksiä.

Hae toteutuksia joko toteutus- tai ryhmähaun kautta. Kun olet löytänyt haluamasi toteutuksen, lisää se koriin, jolloin kyseisen toteutuksen lukujärjestys näkyy kalenterissasi.

Kun olet lisännyt etsimäsi toteutukset ja haluat nähdä, miltä ne näyttävät kalenterissa, klikkaa Kalenteri-painiketta.

• Et voi lisätä sisältöä automaattiseen lukujärjestykseen.
  • Jos valitset Piilota hakutulokset, saat ne uudelleen näkyviin valitsemalla Hae.
  • Jos hakukohteen rivillä on korikuvake , kohde on jo korissasi. Voit poistaa kohteen korista valitsemalla Poista, jolloin se ei enää näy kalenterissa.

Toteutusten hakeminen

• Valitse Kalenteri ja valitse Hae toteutuksia.
Hae toteutuksia -valikko
  • Kirjoita kenttään osa toteutuksen nimestä tai tunnuksesta.
  • Valitse pudotusvalikosta, millä perusteella haluat hakea toteutuksia:
    • Nimellä tai tunnuksella
    • Ryhmän tunnuksella
  • Valitse halutessasi aikaväli, jolla toteutus on voimassa kentästä Aktiivinen välillä.
  • Valitse Hae. Lista hakutuloksista aukeaa.
  • Voit suodattaa tuloksia niiden yläpuolella sijaitsevista pudotusvalikoista.
Hakutulosten suodatus -valikko
  • Lisää toteutus koriin valitsemalla +Lisää.

Hakutuloksissa ei näy toteutuksen kohdalla opettajan nimeä.

Pienryhmät

Jos toteutuksella on pienryhmiä, hakutuloksen edessä on nuoli. Saat nuolta napsauttamalla näkyviin listan pienryhmistä, ja voit katsoa kaikkien pienryhmien varauksia.

Huom! Toteutukselle ilmoittautuessa on pakollista ilmoittautua myös pienryhmään, jos sellaisia toteutuksella on. Jos toteutuksellasi on pienryhmiä, ainoastaan Tuudo näyttää pelkästään oman pienryhmäsi varaukset. Jos Tuudo näyttää kaikkien pienryhmien varaukset, voit piilottaa väärät varaukset. Pepin kalenteri ja lukkarikone näyttää kaikkien pienryhmien varaukset, vaikka olisit ilmoittautunut vain tiettyyn pienryhmään. Näet pienryhmäsi, kun menet HOPSin Ilmoittautumiset-välilehdelle ja katsot alalaidan Ilmoittautumiset-valikkoa.

Voit piilottaa väärien pienryhmien varaukset lukkarikoneen ja Tuudon kalentereista. Etsi haluamasi varaukset, klikkaa varausta ja klikkaa Piilota tapahtuma -painiketta. Pepin kalenterista et voi poistaa etkä piilottaa väärien pienryhmien varauksia. Jos olet synkronoinut Pepin varaukset Outlookiin, voit poistaa väärien pienryhmien varaukset sieltä käsin.

Ryhmien hakeminen

• Valitse Kalenteri ja valitse Hae ryhmiä.
  • Kirjoita kenttään osa ryhmän nimestä tai tunnuksesta.
  • Valitse Hae.
    • Lista hakutuloksista aukeaa.
  • Lisää ryhmä koriin valitsemalla +Lisää.

Tilan hakeminen

• Valitse Kalenteri ja valitse Hae tiloja.
  • Kirjoita kenttään osa tilan nimestä tai tunnuksesta.
  • Valitse Hae.
    • Lista hakutuloksista aukeaa.
  • Lisää tila koriin valitsemalla +Lisää.
Hae tiloja -valikko