Ilmoittautuminen lukuvuodelle

Lukuvuosi-ilmoittautuminen tapahtuu Pepissä.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle ja -kausille on mahdollista määriteltyinä ilmoittautumisaikoina. Pääset ilmoittautumaan joko Opintoni-valikosta tai omien tietojesi asetuksista.

Näkymä Peppissä

Opintoni-valikon Ilmoittautuminen lukuvuodelle -linkistä sinulle aukeaa seuraava ikkuna, jossa pääset tarkastelemaan omia aikaisempia ilmoittautumisiasi, näet opinto-oikeusaikasi sekä lukuvuosi-imoittautumisajan ollessa käsillä ilmoittautumisajankohdan. Ilmoittaudu-painikkeesta pääset ilmoittautumaan läsnä- tai poissaolevaksi riippuen käytettävissä olevien opiskelu- tai poissaolokausien määrästä.

Näkymä Peppissä

Mikäli sinulla on edelleen opinto-oikeusaikaa sekä käytettävissä olevia poissaolokausia, voit ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi.

Kuvakaappaus Ilmoittautuminen lukukaudelle -ikkunasta: sekä läsnä- että poissaoloilmoittautuminen mahdollista

Mikäli kaikki poissaolokaudet on käytetty, ilmoittautumisikkunaan tulee siitä ilmoitus. Samoin, mikäli opinto-oikeutesi on loppumassa, saat siitä ilmoituksen.

Kuvakaappaus Ilmoittaudu lukukaudelle -ikkunasta: poissaolot täynnä, jolloin vain läsnäoloilmoittautuminen on mahdollista

Omien tietojen Asetuksista kohdasta Läsnäolotiedot pääset myös tekemään läsnä- ja poissaoloilmoittautumisen klikkaamalla Siirry läsnäoloilmoittautumisiin -painiketta.

Näkymä Peppissä