Tiimiakatemian varattavat tilat

Tiimiakatemian opiskelijat ja henkilökunta voivat varata Kankaan tiloja Pepistä. Tiloja voi myös varata ovien pielissä olevista QR-koodeista tai varata suoraan Tuudosta.

Opiskelijat varaavat tilat Pepin etusivun Tilavaraukset-painikkeen kautta. Opettajat valitsevat Pepin etusivulta Resurssien suunnittelu ja varaus -toiminnon, josta valitsevat Avaa oma kalenteri -toiminnon.

Tilat ovat:

• Ky3_351 Huone 105 (Tiimiakatemia)
  • Ky3_356 Hiljainen huone (Tiimiakatemia)
  • Ky3_359 Rakettihuone (Tiimiakatemia)
  • Ky3_360 Battlehuone (Tiimiakatemia)
  • Ky3_361 Piinahuone (Tiimiakatemia)
  • Ky3_362 Synnytyssali (Tiimiakatemia)
  • Ky3_364 Ykkönen (Tiimiakatemia)
  • Ky3_365 Kakkonen (Tiimiakatemia)
  • Ky3_366.1 Podcast (Tiimiakatemia)
  • Ky3_373 Haippihuone (Tiimiakatemia)

Tilat löytyvät, kun kirjoitat Tilat-kohtaan Ky3 tai Tiimiakatemia:

Varausohjeet

Tarkemmat ohjeet opiskelijoille tilojen varaamiseen ovat täällä

Tarkemmat ohjeet opettajille tilojen varaamisen ovat täällä