Tilojen QR-koodit

Kampusten oppimistilojen ovissa on QR-koodit, joista opiskelijat ja henkilökunta voivat katsoa tilan varaustilanteen. QR-koodin lukemiseen tarvitaan Tuudo-sovellus.

QR-koodin lukeminen

• Tarkista, että sinulla on Tuudosta uusin sovellusversio. Sovellusversion näet Tuudon sivuvalikosta Asetukset, josta löytyy Tietoja
    • Androidissa versio 2.8.5 (551)
    • iPhonessa 2.8.5 (560)
  • Jotkin Android-laitteet näyttävät vaativan toiminnon toimimiseksi asetusten muokkaamista: valitse Apps, sieltä Tuudo, sovelluksen asetuksista Set as default ja valitse Open supported links. Jos tämän saa päälle, pitäisi myös tulla Supported web addresses -painike painettavaksi, jonka alta löytyy static.tuudo.fi -valinta, joka on laitettava päälle. Reitti valintaan pääsemiksi voi vaihdella puhelimesta riippuen, eivätkä kaikki laitteet tätä edes vaadi.
  • QR-koodi kannattaa lukea puhelimen omalla kameralla
  • QR-koodi avaa infosivun, josta pääsee Aikataulu- tai Varaa-painikkeesta tilan varauskalenteriin
  • Jos sinulla on varausoikeus tilaan, voit Varaa-painikkeen kautta varata tilan puhelimellasi.
  • Jos sinulla ei ole varausoikeutta tilaan, oikeassa yläkulmassa lukee pinkillä Ei oikeutta varata ja tilan kalenteri aukeaa Aikataulu-painikkeesta
  • Tutustu ja lue tarkempiin ohjeisiin tilojen varauksesta ja varausoikeuksista tältä sivulta
QR-koodi avaa infonäkymän Tuudosta, josta voi katsoa tilan aikataulun