Tilakalentereiden katseleminen Tuudosta

Opiskelijat ja henkilökunta voivat katsoa Tuudon kautta tilojen varauskalentereita, vaikka tilaan ei ole varausoikeutta. Tilojen varauskalentereita voi katsoa myös tilojen ovenpielissä olevien QR-koodien kautta. Lue lisää QR-koodeista tältä sivulta.

Kalentereiden katsominen

• Valitse Tuudon valikosta Tilavaraus
Tuudon valikosta valitse Tilavaraus
  • Näet ensimmäisellä välilehdellä ne tilat tai välineet, joihin sinulla on varausoikeus tai jotka olet merkinnyt suosikeiksi.
  • Jos sinulla on varausoikeus, Varaa-painikkeesta pääset katsomaan tilan kalenteria ja tekemään varauksen. Lisätietoa varauksen tekemisestä on täällä.
  • Jos sinulla ei ole varausoikeutta, pääset Aikataulu-painikkeesta katsomaan tilan kalenteria
Etusivulla näkyvät myös suosikkitilasi, vaikka sinulla ei välttämättä ole niihin varausoikeutta

Tilojen etsiminen

Voit etsiä tilojen kalentereita rakennusten, varusteiden tai tilatyyppien avulla.

• Valitse Tilatyypit ja laita raksi ruutuun kohdassa Näytä myös tilat, joihin ei ole varausoikeutta, ja valitse tilatyypit, joiden kalenterit haluat nähdä.
  • Puhelimesta riippuen klikkaa Vahvista tai jos sitä ei ole, palaa vasemmassa yläkulmassa olevasta nuolesta takaisin edelliseen näkymään.
Tilatyypit valikosta laita ruksi "Näytä myös tilat, joihin ei ole varausoikeutta" -kohtaan ja ruksi haluamasi tilatyypit. Lopuksi klikkaa Vahvista

Tilan oikeassa yläkulmassa lukee punaisella pohjalla Ei varausoikeutta. Pääset katsomaan tilan kalenteria klikkaamalla sinistä Aikataulu-painiketta.

Voit merkitä tiloja suosikeiksi klikkaamalla sydämen kuvaketta tilan kohdalla. Suosikkitilat näkyvät Tilavaraus-näkymän etusivulla.

If you don´t have rights to reserve rooms, you see pink box with text No right to reserve. You see the timetable of the room from blue Schedule button