Tuudon lukujärjestys

Tuudo-sovellus näyttää lukujärjestyksesi ilmoittautumistesi perusteella, jos toteutukselle on tehty lukujärjestys. Näet lukujärjestyksen valitsemalla päävalikosta Lukujärjestys tai klikkaamalla Koti-sivun Lukujärjestys-rivillä olevaa nuolta.

Näkymä Tuudossa

Jos lukujärjestyksessäsi eivät näy kaikki ne toteutukset, joiden pitäisi näkyä, valitse päävalikosta Opinnot.

Käy läpi tarvittaessa sekä tulevat kurssit että meneillään olevat kurssit ja klikkaa niitä opintojaksoja, joiden aikataulut haluat näkyviin Tuudon lukujärjestykseen. Kurssin tiedot -ikkunasta löytyy Seuraa kurssia -painike. Klikkaa sitä ja saat opintojakson toteutusaikataulun näkyviin lukujärjestykseesi.

Jos et tiedä, missä toteutuksen kontaktit pidetään, klikkaa lukujärjestyksessä toteutuksen kalenterivarausta, jolloin aukeaa Tapahtuma-ikkuna.

Klikkaa tilan koodia Sijainti-kohdassa, ja näet tilan sijainnin osoitettuna karttanäkymässä.