Opintohaku Pepissä

Opintojaksojen ja -kokonaisuuksien haku

Opintohausta löydät opetussuunnitelmien opintojaksot sekä opintokokonaisuudet. Voit etsiä opintojaksoja/-kokonaisuuksia hakusanoilla tai käyttämällä vasemmassa navigaatiossa olevia valmiita suodattimia. Oikeassa palstassa näet aina kulloisenkin hakutuloksen. Klikkaamalla tummennettua opintokokonaisuuden, opintojakson, tms. nimeä pääset tarkastelemaan kuvausta.

Voit lisätä löytämiäsi ja omaan HOPSiisi soveltuvia opintojaksoja tai opintokokonaisuuksia Hakukoriin Lisää koriin -painikkeesta. Ylhäällä näe Hakukori-ikonin ja pääset sen sisältöön klikkaamalla x opintoa valittu -linkkiä. Voit poistaa opintojaksoja tai -kokonaisuuksia opintojakson tai opintokokonaisuuden perässä olevasta ruksista tai tyhjentää koko Hakukorin sisällön. Vie valitut HOPSiin -painikkeesta lisäät Hakukoriin valitsemasi opintojaksot ja/tai opintokokonaisuudet omaan HOPSiisi.

Hakusanoissa voit käyttää asteriskia (*) sanan katkaisumerkkinä.

Opintohaku toteutukset

Opetussuunnitelmat

Opetussuunnitelmat löytyvät osoitteesta https://opetussuunnitelmat.peppi.jamk.fi/.

Peppi-järjestelmästä löytyvä HOPSisi perustuu opinto-oikeutesi opetussuunnitelmaan.