Useampi opiskeluoikeus

Jos sinulla on useampi VOIMASSA OLEVA opiskeluoikeus, näet ne Pepissä klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa nimeäsi.
Useampi opiskeluoikeus näkyy klikkaamalla omaa nimeäsi sivun oikeasta yläkulmasta
Voit siirtyä haluamaasi opiskeluoikeuteen klikkaamalla opiskeluoikeuden nimeä. Saat tarkistettua, minkä opiskeluoikeuden parissa työskentelet katsomalla esimerkiksi HOPSiasi.
Muista tehdä kullekin opiskeluoikeudelle läsnäoloilmoittautuminen sekä opintojaksoilmoittautumiset, mikäli edelleen haluat kyseisiä opintoja edistää.

Uusi opiskelija, jolla entuudestaan jo opiskeluoikeus ja tunnukset

Mikäli opiskelijalla on jo aktiiviset tunnukset, uusia tunnuksia ei tarvitse noutaa Vetuma-palvelusta, vaan kirjautuminen tapahtuu jo olemassa olevilla tunnuksilla. Muutoksena entiseen: käyttäjätunnus on opiskelijakohtainen ei opinto-oikeuskohtainen. Opiskelijalla voi siis saman käyttäjätunnuksen alla olla useampia opiskeluoikeuksia.
Käyttäjätunnus sulkeutuu vasta siinä vaiheessa, kun opiskelijan viimeinenkin voimassa oleva opiskeluoikeus päättyy.