Oletuslukujärjestyksen tekeminen

Voit hakea pohjaksi esimerkiksi ryhmäsi oletuslukujärjestyksen tai ne toteutukset, joille olet ilmoittautunut.

Ilmoittautumiset valikosta näkee pienryhmän

Voit piilottaa väärien pienryhmien varaukset lukkarikoneen ja Tuudon kalentereista. Etsi haluamasi varaukset, klikkaa varausta ja klikkaa Piilota tapahtuma -painiketta. Pepin kalenterista et voi poistaa etkä piilottaa väärien pienryhmien varauksia. Jos olet synkronoinut Pepin varaukset Outlookiin, voit poistaa väärien pienryhmien varaukset sieltä käsin.

1. Valitse Sisältölistaus > tai siirry lukujärjestyksen hallintanäkymään ja valitse Sisältölistaus-otsikon vierestä.
  2. Valitse haluamasi varaukset pudotusvalikosta +-painiketta painamalla.
  3. Voit valita pohjaksi esimerkiksi ryhmäsi kaikki varaukset tai ne toteutukset, joille olet ilmoittautunut.

Toteutusten, ryhmien ja tilojen poistaminen korista

Jos haluat poistaa lukujärjestysnäkymästä toteutusten tai ryhmien varauksia, toimi näin.

1. Valitse Sisältölistaus.
  2. Valitse Ryhmä(t), Toteutukset tai Tila.
    1. Jos haluat poistaa pienryhmiä, saat ne näkyviin napsauttamalla nuolta toteutuksen nimen edessä.
  3. Etsi listauksesta ryhmä, toteutus tai tila, jonka haluat poistaa ja valitse sen vieressä oleva roskakorikuvake.
Poista valittu toteutus klikkaamalla roskakori-kuvaketta

Ohjelma ei kysy varmistusta siitä, haluatko varmasti poistaa kohteen korista.