Uuden lukujärjestyksen luominen

Voit luoda lukkarikoneeseen useita eri lukujärjestyksiä ja lisätä niihin sisältöä tarpeidesi mukaan.

Kun olet kirjautuneena lukkarikoneeseen, napsauta nuolta Nuoli sivun oikeassa yläkulmassa ja valitse Lukujärjestyksen hallinta.

• Valitse Lukujärjestykset-otsikon alta Luo uusi lukujärjestys. Uusi lukujärjestys -ikkuna aukeaa.
  •  Syötä kenttään lukujärjestyksen nimi ja valitse Tallenna. Nimi voi olla enintään 30 merkkiä pitkä.

Voit muokata lukujärjestyksen nimeä jälkikäteen. Siirry lukujärjestyksen hallintanäkymään. Valitse lukujärjestyksesi kohdalla > Muokkaa.

Valitse muokkaa

Löydät uuden lukujärjestyksen Lukujärjestys-pudotusvalikosta sivun yläreunassa.

Lukkareiden pudotusvalikko

Oletuslukujärjestyksen määritteleminen

Oletuslukujärjestys aukeaa automaattisesti kun kirjaudut sisään.

1. Siirry lukujärjestyksen hallintanäkymään.
  2. Valitse Valitse oletuslukujärjestykseksi.