Varausten lisääminen lukujärjestykseen

Voit lisätä toteutuksia, ryhmiä ja tiloja lukujärjestykseen.

• Klikkaa Sisältölistaus-painiketta tarkistaaksesi, mitä toteutuksia tai ryhmiä olet jo lisännyt lukujärjestykseesi. Näet sen lukujärjestyksen sisällön, joka näkyy Lukujärjestys-kentässä. Voit vaihtaa lukujärjestystä samasta valikosta.
    • Voit poistaa kohteen lukujärjestyksessäsi klikkaamalla roskakorikuvaketta.
  • Et voi lisätä tai poistaa sisältöä automaattisesta lukujärjestyksestä.
  • Jos valitset Piilota hakutulokset, saat ne uudelleen näkyviin valitsemalla Hae.
  • Jos hakukohteen rivillä on korikuvake, kohde on jo korissasi, eli Lukujärjestys-kohdassa näkyvässä lukujärjestyksessäsi.

• Valitse Kalenteri > Hae toteutuksia.
Hae toteutuksia -valikko
  • Kirjoita kenttään osa toteutuksen nimestä tai tunnuksesta.
  • Valitse pudotusvalikosta, millä perusteella haluat hakea toteutuksia:
  • Nimellä tai tunnuksella
  • Ryhmän tunnuksella
  • Valitse halutessasi aikaväli, jolla toteutus on voimassa kentästä Aktiivinen välillä.
Aktiivinen aikaväli
  • Valitse Hae. Lista hakutuloksista aukeaa.
Hae ryhmän tunnuksella
  • Voit suodattaa tuloksia niiden yläpuolella sijaitsevista pudotusvalikoista.
Hakutulosten suodatus -valikko
  • Lisää toteutus koriin valitsemalla +Lisää.

Hakutuloksissa ei näy toteutuksen kohdalla opettajan nimeä.

Pienryhmät

Jos toteutuksella on pienryhmiä, hakutuloksen edessä on nuoli. Saat nuolta napsauttamalla näkyviin listan kaikista pienryhmistä, ja voit katsoa pienryhmien aikatauluja.

Ryhmien hakeminen

• Valitse Kalenteri > Hae ryhmiä.
  • Kirjoita kenttään osa ryhmän nimestä tai tunnuksesta.
  • Valitse Hae.
  • Lista hakutuloksista aukeaa.
  • Lisää ryhmä koriin valitsemalla +Lisää.

Hae ryhmiä -valikko

Tilan hakeminen

• Valitse Kalenteri > Hae tiloja.
  • Kirjoita kenttään osa tilan nimestä tai tunnuksesta.
  • Valitse Hae.
    Muuttumaton:
    • Muuttumaton
      • Lista hakutuloksista aukeaa.
  • Lisää tila koriin valitsemalla +Lisää.
Hae tiloja -valikko