Tilojen varaaminen Tuudosta

Sekä henkilökunta että opiskelijat voivat varata tiloja Tuudosta samoilla varausoikeuksilla kuin heillä on Pepissä.

Valitse Tuudon valikosta Tilavaraus:

Tuudon valikosta valitse Tilavaraus
  • Näet ensimmäisellä välilehdellä suosikkitilasi ja ne tilat tai välineet, joihin sinulla on varausoikeus.
  • Oikeasta yläkulmasta pääset katsomaan kaikki tekemäsi varaukset Omat varaukset -painikkeesta
  • Jos sinulla on varausoikeus tilaan, Varaa-painikkeesta pääset katsomaan tilan kalenteria ja tekemään varauksen.
Etusivulla näkyvät myös suosikkitilasi, vaikka sinulla ei välttämättä ole niihin varausoikeutta

Varauksen tekeminen

• Klikkaa Varaa-painiketta haluamasi tilan kohdalta. Tilan kalenteri aukeaa.
  • Etsi sinulle sopiva aika ja klikkaa kalenteria. Voit sormella liikuttamalla muokata aikaa
  • Klikkaa oikeasta yläkulmasta Vahvista
Voit muokata aikaa liikuttamalla sormea kellon kohdalla
  • Varauksen nimi on pakollinen kenttä, kirjoita siihen varauksen aihe
  • Voit vielä muokata varauksen alkamis- ja loppumisaikaa, jos tarvitsee
  • Kun tiedot ovat valmiit, klikkaa Varaa
  • Näet varauksesi tilan kalenterissa, Omat varaukset -kohdassa sekä Pepissä.
Tuudossa tekemäsi varaus näkyy Pepissä

Varauksen tekeminen vapaan ajan haulla

• Jos tarvitset vapaan tilan johonkin tiettyyn kellonaikaan, valitse Tilavaraus-toiminnon etusivulta Aika-valikko.
  • Voit muokata aikaa, lopuksi paina Vahvista
  • Tämän jälkeen näet kyseisenä ajankohtana vapaana olevat tilat. Valitse haluamasi tila ja klikkaa Varaa.
Voit muuttaa haluamaasi aikaa, jolla etsit vapaita tiloja. Kun aika on sopiva, klikkaa Vahvista

Varauksen muokkaaminen ja peruminen

• Näet kaikki tekemäsi varaukset Omat varaukset -kohdassa
  • Voit perua varauksen Peru varaus -painikkeesta
  • Jos haluat muokata varausta, klikkaa Muokkaa-painiketta.
  • Muokkaamisen jälkeen tallenna varauksesi
  • Voit myös muokata varauksiasi Pepissä.
Kun klikkaat Omat varaukset -painiketta, näet kaikki Tuudossa tekemäsi varaukset