Omien kysymysten lisääminen

Kysymykset määrittyvät ryhmittäin ennalta koottujen kysymyspankkien mukaan. Halutessasi omia kysymyksiä, niin ole yhteydessä oman yksikkösi laatuvastaavaan hyvissä ajoin.

Lisäämäsi kysymyspankit näkyvät opiskelijoille koulun yhteisten kysymysten lisäksi. Kysymyspankit näkyvät myös kurssin muille opettajille.

Siirry kohtaa : Omat kysymykset
Valitse Muokkaa
Valitse pudotusvalikosta haluamasi kysymyspankki ja valitse Tallenna
• Sinun laatikko näyttää kuinka monta kysymystä voit vielä valita (max 20)
• Kysymysten tunnisteet kertovat kuinka niihin voi vastata (tekstikenttä, valintaruutu, vapaa vastaus)