Ryhmän suoritukset välilehti

Ryhmän suoritukset -välilehdellä voi tarkastella ryhmän opiskelijoiden suorituksia tietyllä aikavälillä.

• Voit valita näytettäväksi Vain aktiiviset opiskelijat tai Kaikki opiskelijat sivun yläosan valinnasta.
  • Voit valita lisää näytettäviä sarakkeita opiskelijalistaukseen painamalla Sarakkeet -alasvetovalikkoa. Nämä sarakkeet eivät välttämättä tulostu raportille.

Suoritusten tarkastelu

• Aseta aikaväli Alkupvm ja Loppupvm -kenttiin jolla suorituksia halutaan tarkastella
  • Halutessasi voit valita kriteerit joiden perusteella suoritukset listataan raporttiin
    Valittavat kriteerit ovat seuraavat:
    • Hyväksytyt suoritukset
    • Hylätyt suoritukset
    • Kesken olevat suoritukset
    • Hyväksiluetut suoritukset
  • Valitse opiskelijat joiden opintosuorituksia haluat tarkastella valitsemalla kyseinen valintaruutu. Voit valita kaikki opiskelijat valitsemalla otsikko rivillä olevan valintaruudun.
  • Voit tarkastella opintosuorituksia tällä sivulla painamalla Tarkastele suorituksia tai voit ladata suoritustiedot Exceliin painamalla Lataa Excel-tiedostona.
Kuva HOPS-ohjauksen ryhmän suoritukset -välilehdestä