Tehtävät välilehti

Tehtävät -välilehti löytyy HOPS -ryhmien ja Omien ryhmien alta. Tehtävät -välilehdellä voi antaa tehtäviä joko yksittäisille opiskelijoille tai koko ryhmälle.

Kuva HOPS ohjauksen tehtävät välilehdestä

Tehtävän luominen rajatulle joukolle:

• Valitse Luo tehtävä
  • Anna tehtävälle aihe
  • Kirjoita tehtävän kuvaus
  • Lisää vastaanottajat
    • Voit kirjoittaa vastaanottajan nimen tai valita vastaanottajan listasta. Jotta opiskelija näkyy vastaanottajalistassa tulee hänen kuulua ryhmään.
  • Valitse Lähetä
Kuva HOPS -ohjauksen tehtävät -välilehden luo tehtävä -ikkunasta

Tehtävän luominen koko ryhmälle:

Annettu tehtävä lähtee kaikille ryhmään kuuluville opiskelijoille eli sen ryhmän jäsenille jonka olet valinnut.

• Valitse Luo tehtävä ryhmälle
  • Anna tehtävälle aihe
  • Kirjoita tehtävän kuvaus
  • Valitse Lähetä
Kuva HOPS -ohjauksen tehtävät -välilehden luo tehtävä ryhmälle -ikkunasta

Tehtävään saapuneet vastaukset:

Annetut tehtävät ja niihin vastanneiden määrät näkyvät tehtävät -välilehdellä. Yksittäisiin vastauksiin ja niiden hyväksyntään pääsee painamalla tehtävää.

Kuva HOPS -ohjauksen tehtävät -välilehdellä näkyvistä annetuista tehtävistä

Vastausten lukeminen tapahtuu klikkaamalla opiskelijan nimeä jolloin vastaus näkyy nimen alapuolella. Vastaukset voi hyväksyä valitsemalla vastauksen ja sen jälkeen painamalla Hyväksy valitut vastaukset -painiketta.

Kuva HOPS-ohjauksen tehtävät -välilehdelle tulleiden vastausten lukeminen ja hyväksyminen

Kun vastaus on hyväksytty niin myös Tehtävän tila muuttuu hyväksytyksi.