Raportit-valikko

Pepissä on lukuisia opiskeluoikeuksiin ja henkilöihin liittyviä raportteja. Korkeakoulu voi muokata järjestelmässä olevia raportteja ja luoda uusia raportteja pääkäyttäjän työpöydältä löytyvän raporttipalvelun avulla.

Raportit yläpalkista

Korkeakoulupalveluiden työpöydän yläpalkista löydät Raportit-valikon. Raportit -valikosta löytyy käytettävissä olevat raportit. Raportit on sijoiteltu omiin kansioihin. Näet kansiossa olevat raportit painamalla kansion nimeä.

Kuva raportit -valikosta
  • Valitse haluamasi raportti (Huom! Valittavissa olevat raportit riippuvat käyttöoikeuksista. Mikäli listauksesta puuttuu tarvitsemasi raportti, ota yhteyttä järjestelmän pääkäyttäjään.)
  • Valitse haluamasi raportin kohdalta rivin päästä Aja raportti -> Valitse haluamasi tiedostomuoto
  • Täytä avautuvassa ikkunassa pyydetyt tietokentät
  • Valitse Aja raportti
  • Järjestelmä tallentaa koneellesi raportin, josta se on tarkasteltavissa ja tulostettavissa

Opiskeluoikeuteen liittyvät raportit ja tulosteet

Ohjeet opiskeluoikeuteen liittyvien raporttien ja tulosteiden käyttöön löydät täältä: Raportit ja tulosteet