Toteutuksen ajoituksen muuttaminen

• Uuden toteutuksen tekemisen yhteydessä voit muuttaa ajoitusta klikkaamalla vihreää palkkia ja antaa siellä uuden päivämäärävälin joko ajoituspalkkia raahaamalla tai määrittämällä aloitus- ja lopetuspäivämäärän.

• Kaikki itse toteutuksen päivämäärät saavat syötetyn päivämäärävälin, mutta
    huomaa, että esimerkiksi tehtävien päivämäärät jäävät ennalleen
  •  Toteutuksen ylläpitoon pääset klikkaamalla opintojakson nimeä

Toteutus voidaan poistaa klikkaamalla opintojakson nimeä, jos toteutusta ei ole vielä julkaistu. Julkaistun toteutuksen voi perua toteutuksen tiedoissa.

Toteutuksen ajoituksen muuttaminen jo valmiissa toteutuksessa:

Valitse vasemmasta valikosta Rytmitys- ja tilatoiveet ja ajoitus

Kevään, syksyn ja kesän ilmoittautumisajat toteutuksille lisätään  yksiköissä,  niitä ei enää lisätä keskitetysti. Jos jotkut toteutukset avataan jälki-ilmoittautumiselle, yksikön vuosisuunnittelijat avaavat oikeat opintojaksot. Jälki-ilmoittautumisaika muutetaan nykyisen ilmoittautumisajan päälle. Yksikön tehtävä on informoida opiskelijoita, mitkä opintojaksot ovat vielä auki.