Lisää opintoja HOPSiin välilehti

Voit lisätä opiskelijoiden HOPSiin näkyviin opintoja mutta opiskelijan tulee ilmoittautua itse toteutukselle.

• Voit valita näytettäväksi Vain aktiiviset opiskelijat tai Kaikki opiskelijat sivun yläosan valinnasta.
  • Voit valita lisää näytettäviä sarakkeita opiskelijalistaukseen painamalla Sarakkeet -alasvetovalikkoa. Nämä sarakkeet eivät välttämättä tulostu raportille.

Opintojen lisäys HOPSiin

• Valitse opiskelijat joille haluat lisätä opintoja HOPSiin valitsemalla valintaruudun rivin alusta. Voit valita kaikki opiskelijat valitsemalla otsikko rivillä olevan valintaruudun.
  • Paina Lisää opintoja
  • Tämän jälkeen aukeaa opintohaku -sivu jonka kautta voi hakea lisättäviä opintoja ja lisätä ne HOPSiin.
  • Voit hakea opintoja kirjoittamalla Hae koulutuksia -hakukenttään opinnon nimellä, nimen osalla tai opinnon koodilla tai sen osalla.
  • Voit suodattaa näytettäviä hakutuloksia sivun vasemman laidan navigaatiosta löytyvillä valinnoilla
    valintoja ovat:
    • Opinnon tyyppi
    • Koulutustyyppi
    • Koulutusohjelma
    • Koulutusala
    • Tutkintonimike
    • Vaihtoehtoisuus – ei vaihtoehtoinen
    • Vaihtoehtoisuus – ei vapaavalintainen
  • Mikäli hakutuloksia on useampia sivuja, voit vaihtaa sivua painamalla >> -painiketta otsikko rivillä.
  • Opinnon voit lisätä koriin painamalla Lisää koriin -painiketta
  • Hakukorin voi tyhjentää painamalla Tyhjennä kori -painiketta
  • Hakukoriin kerätyt opinnot voi viedä opiskelijan tai opiskelijoiden HOPSiin painamalla Vie valitut HOPSiin -painiketta
Kuva HOPS-ohjauksen lisää opintoja HOPSiin -välilehdestä

Opintohaku -ikkuna

Kuva HOPS-ohjauksen lisää opintoja HOPSiin -välilehden opintohausta