Toteutussuunnitelmat vuosisuunnittelun kautta

Ryhmän OPS:n lataaminen työskentelyn pohjaksi

• valitse Ryhmät-välilehti
  • voit valita ryhmän OPS:n klikkaamalla Ryhmä-kenttää ja valitsemalla listasta sopivan ryhmätunnuksen valikossa näytetään oletusarvoisesti yksikköön liitetyt ryhmät,
  • Ryhmä-valikossa voi hakea minkä tahansa ryhmän; kirjoita Ryhmä-kentässä ryhmän tunnuksen ensimmäisiä merkkejä – valintalistalle tulevat hakuehtojen mukaiset ryhmät,
  • saat valitun ryhmän OPS:n näkyviin valitsemalla Lataa ryhmän koulutus -painiketta

“Valitse lukukausi”

Voit valita lukuvuosi/ -kausivälin, jota tarkastelet. Aikavälin minimiaikaväli on yksi lukukausi.  Aikavälin maksimiaikaväli on järjestelmään tallennettujen lukuvuosien minimi ja maksimi.

• Ryhmät näkymässä mielekäs valinta maksimiaikaväliksi lienee ryhmän ensimmäinen ja viimeinen lukukausi,
  • aikavälivalinta ei välitä vaikka valitset “virheellisen” aikavälin –  ensimmäinen lukukausi on myöhempi kuin viimeinen lukukausi,
  • huomaa, että voit valita myös esim. 4 vuotta lukukausi-väliksi, jotta näet myös jo tarjotut toteutukset ja tulevaisuuteen ryhmälle suunnitellut toteutukset.

“Lataa ryhmän koulutus”

• Ryhmän valinnan jälkeen, ryhmän OPS:a on ladattava näkymään “Lataa ryhmän koulutus”-napista,
  • jos muutat lukukausiväliä, niin sinun on painettava uudelleen Lataa ryhmän koulutus -nappia.