Virtuaalihenkilön lisääminen Peppiin

Valitse suunnittelijan työpöydältä Yksiköt valikosta Yksiköt

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image.png

Valitse Yksikkölistauksen kautta oikea yksikkö mihin olet virtuaalihenkilöä perustamassa

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-1.png

Siirry valinnan jälkeen valikon alareunaan ja valitse sieltä Henkilökunta

Valitse Lisää virtuaalihenkilö ja lisää henkilön tiedot. Muista aina lisätä työrooli (esim st-opettaja, projektihenkilö jne) sillä muutoin henkilöä ei voi kiinnittää opintojaksoille.

Henkilön sukunimikenttään tulee ehdottomasti lisätä kustannuspaikan numero, joka tulee olemaan virtuaalihenkilön peruskustannuspaikka. Muutoin virtuaalihenkilölle ei pystytä TE Planissa lisäämään kustannuspaikkaa. Tällä tiedolla on vaikutus budjetointiohjelman FPM siirtoihin.

Huomioi ettet itse pääse enää perustamisen jälkeen muokkaamaan tai poistamaan virtuaalihenkilön tietoja. Näissä tapauksissa tee palvelupyyntö Helpissä, jossa kerrot mitä muutetaan tai kuka poistetaan näkyvistä.