Seuranta graafina -välilehti

Seuranta graafina -välilehden kautta voidaan seurata ryhmän opiskelijoiden opintojen etenemistä. Seuranta graafina -välilehti on näkyvissä vain HOPS-ryhmät ja Omat ryhmät sivuilla.

Kuva HOPS-ohjauksen seuranta graafina -välilehdestä
  • Voit valita seurattavan lukukauden alasvetovalikosta ks. Koko tutkinto. Opintojen etenemistä voi siis seurata joko lukukausittain tai koko tutkinnon osalta.
  • Voit valita näytettävien opiskelijoiden järjestyksen alasvetovalikon kautta. Sivu näyttää valinnan perusteella opiskelijat laskevassa järjestyksessä esim. eniten lukukaudella opintoja suorittaneet. Järjestys vaihtoehtoja ovat:
    • Ei valittu
    • Valittu
    • Ajoitettu
    • Ilmoittauduttu
    • Suoritettu
  • Voit valita millä kriteereillä seurantapalkissa tiedot näytetään. Valitsemalla Näytä kaikki näytetään kaikki vaihtoehdot.
  • Halutessasi voit ladata tiedot Excel -muodossa painamalla Lataa Excel-tiedostona -painiketta