Opintojakson lisääminen ja poistaminen verkostosta

Opintojakson lisääminen verkostoon OPSin kautta

Siirry opetussuunnitelman tietoihin.

Siirry Rakenne-välilehdelle.

• Napsauta painiketta haluamasi opintojakson nimen vieressä ja valitse Liitokset ristiinopiskeluverkostoihin.
    • “OPS:n opintojakson liitokset ristiinopiskeluverkostoihin” -ponnahdusikkuna aukeaa.
    •    Valitse Muokkaa opetussuunnitelman opintojakson liitoksia.
    •  Toinen “OPSin opintojakson liitokset ristiinopiskeluverkostoihin” -ponnahdusikkuna aukeaa.
    •     Etsi haluamasi verkosto “Lisää verkostoja” -pudotusvalikosta ja tallenna valintasi.

Näet opintojakson aiemmat verkostot yliviivattuina valitsemalla Näytä historiatiedot -valintaruudun.

Opintojakson poistaminen verkostosta

Tämä tapaa toimii vain, jos opintojakso on liitetty verkostoon suoraan. Jos liitos on periytynyt opintojaksolle äitiopinnolta, et voi poistaa sitä.

Siirry opintojakson tiedoista Liitokset ristiinopiskeluverkostoihin -välilehdelle.

Valitse Muokkaa suoria liitoksia.

Napsauta rastia haluamasi verkoston vieressä, vahvista valintasi ja tallenna.

Näet poistamasi verkoston liitoslistassa, kun napsautat Näytä historiatiedot -valintaruutua.