Opintokokonaisuuden lisääminen ja poistaminen verkostosta

Opintokokonaisuuden lisääminen verkostoon

Siirry OPSin Rakenne-välilehdelle.

1. Napsauta painiketta haluamasi opintokokonaisuuden nimen vieressä ja valitse Liitokset  ristiinopiskeluverkostoihin.

OIkean reunan avautuvasta valikosta valitaan alinvaihtoetho eli "Liitokset ristiinpoiskeluverkostoihin"
Liitokset  ristiinopiskeluverkostoihin.

“Opintokokonaisuuden suorat liitokset ristiinopiskeluverkostoihin” -ponnahdusikkuna aukeaa.
Etsi haluamasi verkosto Lisää verkostoja -pudotusvalikosta ja tallenna valintasi.

2.  Valitse Muokkaa suoria liitoksia.

Hae verkostoja -alasvetovalikosta voit etsiä haluamasi verkoston
Etsi haluamasi verkosto Lisää verkostoja -pudotusvalikosta ja tallenna valintasi.

Opintokokonaisuuden poisto verkostosta

Jos liitos on periytynyt kokonaisuudelle äitiopinnolta, et voi poistaa sitä.

1. Napsauta OPSin Rakenne-välilehdellä painiketta haluamasi opintokokonaisuuden nimen vieressä ja valitse Liitokset ristiinopiskeluverkostoihin.
  2. Valitse Muokkaa suoria liitoksia.
  3. Napsauta rastia haluamasi verkoston vieressä, vahvista valintasi ja tallenna.
  4. Näet poistamasi verkoston liitoslistassa, kun napsautat Näytä historiatiedot -valintaruutua.