Vuosisuunnittelun välilehdet

Yksikkö-välilehdellä näet yksikköön liitettyjen koulutusohjelmien ja ryhmien kaiken koulutustarjonnan opintojaksoittain listattuna.

Haku tapahtuu vasemmasta yläreunasta:

1. Valitse lukukaudet -rajauksessa voit rajata, mitä ajanjaksoa halutaan tarkastella.
  2. Voit suodattaa hakua esim. ohjelma, koulutus, opetussuunnitelma, tarjontakori, ryhmä, opettaja, tarkenne tai kustannuspaikan perusteella.
  3. Kun hakuehdot ovat valmiit, ladataan yksikön koulutus sinisestä painikkeesta.
  4. Listauksessa näkyy toteutuksen tiedot ko. lukukausilla. Toteutus voidaan aikatauluttaa jo tässä näkymässä.

OPS:t välilehdellä näkee opetussuunnitelman ja siihen liittyvään ajoitussuunnitelmaan liitetyn opetuksen ja voi lisätä niihin resursseja.

1. Valitse ensin tutkintokokonaisuus vasemmasta yläkulmasta
  2. Valitse OPS:t välilehti
  3. Valitse lukukaudet ja opetussuunnitelma haluamaksesi
  4. Valitse ajoitussuunnitelma, jos se on määritelty.
  5. Klikkaa Lataa OPS:n koulutus -painiketta

Ryhmät-välilehdellä näkee ryhmiin liittyvät opetukset.

1. Valitse ensin tutkintokokonaisuus vasemmasta yläkulmasta
  2. Valitse Ryhmät välilehti
  3. Klikkaa Lataa ryhmän koulutus -painiketta

Projektit-välilehdellä pääset tarkastelemaan ja syöttämään projekteihin liittyviä töitä. (ei käytössä JAMKissa)

Muut työt -välilehdellä pääset tarkastelemaan ja syöttämään muita töitä. (ei käytössä JAMKissa)