Opiskelijat välilehti

Yhteenveto -sivulla opiskelijat -välilehdellä näkyvät kaikki ohjaamasi opiskelijoiden tiedot. HOPS -ryhmät -sivulla opiskelijat -välilehdellä näkyvät kyseiseen ryhmään kuuluvien opiskelijoiden tiedot. Omat ryhmät -sivulla opiskelijat välilehdellä näkyvät tähän ryhmään lisättyjen opiskeljoiden tiedot. Sivulla näkyvät opiskelijan tiedot riippuvat näytettäviksi valituista sarakkeista.

Kuva HOPS-ohjauksen opiskelija-välilehdestä
  • Rivin alussa olevan valintaruudun avulla voidaan valita opiskelijat joiden HOPSit halutaan hyväksyä.
  • Kaikki ryhmän opiskelijat voidaan valita valitsemalla otsikko -rivillä oleva valintaruutu.
  • Läsnäolo -sarakkeessa näkyy opiskelijan ilmoittautumistieto.
  • Opiskelijan nimeä painamalla siirryt opiskelijan tarkempiin tietoihin.
  • Opiskelijan opiskelijanumeroa painamalla siirryt opiskeluoikeuden tarkempiin tietoihin.
  • HOPSia painamalla siirryt opiskelijan HOPSiin.

Painikkeet Lisää opiskelijoita ja Poista opiskelijoita ovat näkyvissä vain Oman ryhmän opiskelijat -välilehdellä. Näillä voidaan lisätä tai poistaa ryhmän opiskelijoita.