HOPSin hyväksyminen

Opiskelijoiden HOPSeja voidaan hyväksyä joko koko ryhmän HOPSit samalla kertaa tai yksittäiselle opiskelijalle hänen henkilökohtaiselta HOPSilta. Mikäli et pysty muokkaamaan HOPSia niin tarkasta, että olet muokkaamassa luonnos -tilassa olevaa HOPSia.

Ryhmän opiskelijoiden HOPSien hyväksyntä kerralla

HOPS-ryhmän opiskelijoiden HOPSit voidaan hyväksyä yhdellä kertaa

• Opettajan työpöydällä -> Opiskelijat -valikko -> HOPS-ohjaus -> Opiskelijat-välilehti
    TAI
  • Korkeakoulupalveluiden työpöydällä -> Opiskelija -valikko -> HOPS-ohjaus -> Opiskelijat -välilehti.

Saadakseen HOPS-ryhmän opiskelijat näkyville, käyttäjän tulee olla kiinnitetty opiskelijoiden tai ryhmän ohjaajaksi.

Kuva HOPS-ohjauksen opiskelija-välilehdestä
  • Valitse rivin alussa olevan valintaruudun avulla opiskelijat joiden HOPSit haluat hyväksyä
    • Kaikki ryhmän opiskelijat voidaan valita valitsemalla otsikko -rivillä oleva valintaruutu.
  • Valitse Hyväksy valitut HOPSit
  • Kirjoita viestille aihe sekä haluttu viesti
  • Valitse Hyväksy valitut HOPSit

Yksittäisen opiskelijan HOPS

Yksittäisen opiskelijan HOPS hyväksytään opiskelijan HOPSissa.

Tarkemmat ohjeet yksittäisen opiskelijan HOPSin hyväksymisestä löydät HOPSin käsittely ohjeesta