Tulosteet ja raportit

Pepissä on käytössään lukuisia opiskeluoikeuksiin ja henkilöihin liittyviä raportteja. Pepissä raportteihin kuuluvat niin todistukset kuin perinteiset Excel -raportit. Raportteja voidaan tulostaa esimerkiksi opiskeluoikeushaun kautta, suoraan opiskelijan opiskeluoikeustietojen kautta tai yläpalkista löytyvät Raportit -valikon kautta. Käyttäjän näkemät ja valittavissa olevat raportit riippuvat käyttäjän käyttöoikeuksista.

Raportit opiskeluoikeushaun kautta

Hae ensin opiskelija(t) käyttämällä hakutoimintoa:

1. Tee opiskelijahaku haluamallasi tavalla (ks. Opiskeluoikeushaku)
  2. Valitse listasta opiskelija(t), jo(i)lle haluat tulostaa raportteja merkitsemällä ruksi nimen edessä olevaan valintaruutuun.
  3. Avaa Raportit ja valitse kansio, jossa raportti sijaitsee
  4. Valitse haluamasi raportti merkitsemällä ruksi raportin nimen edessä olevaan valintaruutuun.
    Huom! Valittavissa olevat raportit riippuvat käyttöoikeuksista.
  5. Tee valitsemaasi raporttiin liittyvät tarkentavat valinnat
  6. Valitse, miten haluat tulostaa raportit. Käytössä ovat seuraavat valintamahdollisuudet:
    • Tuota erilliset tiedostot = raportit tulostetaan raporttityypeittäin omiin tiedostoihin
    • Tuota opiskelijakohtaiset tiedostot = raportit tulostetaan opiskelijakohtaisesti omiin tiedostoihin
    • Tuota yksi tiedosto = raportit tulostetaan yhteen tiedostoon
  7. Valitse Tulosta valitut raportit valituille opiskelijoille
  8. Järjestelmä tallentaa raportit koneellesi, josta ne on tarkasteltavissa ja tulostettavissa
Kuva raporttien ja tulosteiden valinnasta opiskeluoikeushaun kautta

Opintokokonaisuuden nimen muuttaminen tulosteisiin

Joskus on tilanteita kun opintokokonaisuuden nimeä pitää korjata tai käännös puuttuu. Nimi korjataan opiskelijan HOPSin kautta syöttämällä vaihtoehtoinen nimi. Korjaa tulosteisiin tulevaa nimeä seuraavasti:

1. Siirry opiskelijan HOPSiin ja valitse sieltä Tarkastelu -välilehti
  2. Klikkaa korjattavan opintokokonaisuuden nimen perässä olevasta kolmesta pisteestä.
  3. Valitse Muokkaa.
    • ÄLÄ valitse Arviointia, Peppi ei anna muuttaa tulostettavaa nimeä Arvioinnin kautta jos opintoa ei arvioida.
  4. Valitse suoritusotteessa (ja muissakin tulosteissa) näytettäväksi nimeksi “Vaihtoehtoinen nimi
  5. Kirjoita tulostettava nimi suomeksi
  6. Kirjoita tulostettava nimi englanniksi
  7. Tallenna
Kuva opiskelijan HOPSin opintokokonaisuuden muokkauksen valinnasta
Kuva raportteihin ja tulosteisiin tulevan opintokokonaisuuden nimen muokkaamisesta

Raportit yläpalkista

Raportteja löytyy ja voi ajaa korkeakoulupalveluiden työpöydän yläpalkissa olevan Raportit -osion kautta. Ohjeet yläpalkin Raportit -osioon löytyy raportti -valikon ohjeista.