Musiikin opettajien varausohjeet

Jamkin sekä Gradian ja Jamkin yhteiset tilat näkyvät Pepissä. Lisäksi kuka tahansa muu käyttäjä voi katsoa lukkarikoneesta tilojen kalentereita.

Opettajat voivat varata harjoittelu- sekä luokkatiloja. Tutustu musiikkikampuksen tilojen pelisääntöihin opiskelijoiden ohjeissa.

Voit hakea tilakalentereita monin tavoin, esimerkiksi vapaan ajan haulla tai kirjoittamalla tilan nimen Tilat-laatikkoon. Kun viet hiiren tilan nimen päälle, saat näkyvin tilatiedot. Jos lukon kuva on auki, sinulla on varausoikeus tilaan. Tilatiedoista näet myös, mitä soittimia kyseisessä tilassa on.

Tilojen etsiminen soittimien perusteella

Näet kaikki musiikkikampuksen tilat, kun klikkaat Tilat-laatikon oikeasta yläkulmasta suurennuslasin kuvaa ja valitset Etsi sopiva tila. Kun kirjoitat Toimipiste-kohtaan Suomalainen musiikkikampus ja klikkaat Hae, saat listan kaikista musiikkikampuksen tiloista.

Jos tilan perässä on +-ikoni, tila on varattavissasi.

Voit myös hakea tiloja tilatyypin mukaan: harjoittelutilat löytyvät esimerkiksi tyypillä Yksilösoittotilat.

Jos haluat etsiä tilan jollain tietyllä soittimella, kirjoita Väline-kohtaan soittimen nimi. Listatut soittimet ja välineet ovat

• Congarummut
  • Flyygeli
  • Liikuteltava peili
  • Nuottiteline 2kpl
  • Piano
  • Rummut

Varauksen tekeminen, muokkaaminen ja poistaminen

Musiikkikampuksen opettajat tekevät varauksia kuten opettajien varausohjeissa on ohjeistettu.

Näiden lisäksi he voivat tehdä ja muokata lukujärjestysvarauksia, jos heillä on varausoikeus kyseiseen tilaan. Esimerkiksi jos opettajalle on tehty opetusvaraus tilaan P18_173, opettaja voi muuttaa varauksen kellonaikaa ja päivämäärää kyseisessä tilassa, sillä hänellä on varausoikeus tilaan.

Jos opettajan varaus taas on Hannikaissalissa, hän voi poistaa varauksen tai muuttaa sen tilattomaksi. Hän ei voi muuttaa varauksen kellonaikaa tai päivää, sillä hänellä ei ole varausoikeutta Hannikaissaliin.