Välipalautteen luominen

Valitse Uusi välipalaute
• Uusi välipalaute -ponnahdusikkuna aukeaa.
• Anna palautteelle nimi, kuvaus ja palauteaika, valitse Tallenna

Kysymysten lisääminen

Välipalautelomakkeella ei ole valmiita kysymyksiä. Lisää siihen kysymyspankkeja siirtymällä kohtaan Palautelomakkeen kysymykset ja valitsemalla Muokkaa

• Sininen laatikko näyttää, kuinka monta kysymystä voit vielä valita.
• Kysymysten enimmäismäärä riippuu ylläpitäjän asetuksista.
• Kysymysten tunnisteet kertovat, kuinka niihin voi vastata (tekstikenttä, valintaruutu jne.).

Välipalautteen muokkaaminen

Siirry kohtaan Perustiedot ja valitse Muokkaa. Voit muokata palautteen nimeä, ajankohtaa ja kuvausta.

Voit valita alkamispäivämääräksi aikaisintaan muokkaamista seuraavan päivän.

Välipalautteen esikatselu ja QR-koodin lataaminen

Valitse sivun yläreunasta Näytä palautekysely ja esikatselun kieli.
• Kyselyn esikatselu -ponnahdusikkuna aukeaa.
Voit kopioida kyselyn osoitteen ja jakaa sen opiskelijoille.

1. Valitse sivun yläreunasta QR-koodi ja kyselyn kieli.
2. Valitse Lataa kuva.

Koodi latautuu laitteellesi

Välipalautteen poistaminen

Valitse roskakorikuvake Välipalautteet-välilehdellä.

Palautteen jälkeen

Näet kyselyn vastausraportin graafisessa muodossa. Graafit ja mahdollinen vapaa palaute tulevat näkyviin sen jälkeen, kun kolme opiskelijaa on antanut palautetta.