EOK:n lisääminen ja poistaminen verkostosta

EOKin lisääminen verkostoon

Tämä tapaa toimii vain, jos opintojakso on liitetty verkostoon suoraan. Jos liitos on periytynyt opintojaksolle äitiopinnolta, et voi poistaa sitä.

Siirry opintojakson tiedoista Liitokset ristiinopiskeluverkostoihin -välilehdelle.

Valitse Muokkaa suoria liitoksia.

Napsauta rastia haluamasi verkoston vieressä, vahvista valintasi ja tallenna.

Näet poistamasi verkoston liitoslistassa, kun napsautat Näytä historiatiedot -valintaruutua.

EOKin poistaminen verkostosta

Siirry erillisen opintokokonaisuuden tiedoista Liitokset ristiinopiskeluverkostoihin -välilehdelle.

Valitse Muokkaa suoria liitoksia.

Napsauta rastia haluamasi verkoston vieressä, vahvista valintasi ja tallenna.

Näet poistamasi verkoston liitoslistassa, kun napsautat Näytä historiatiedot -valintaruutua.