Tarkastelu-välilehti

Tarkastelu-välilehdellä on nähtävissä ajantasainen, rakenteinen HOPS. HOPS pohjautuu kyseisen opiskeluoikeuden oletusopetussuunnitelmaan.

Opintokokonaisuuden sisällön tarkastelu

Klikkaa opintokokonaisuuden nimeä -> avautuu ponnahdusikkuna, jossa kuvattu kokonaisuuden tiedot. Sulje ponnahdusikkuna valitsemalla näppäimistöstä esc tai klikkaamalla ponnahdusikkunan ruksia tai Sulje.

Opintojakson sisällön tarkastelu

Klikkaa opintojakson nimeä -> avautuu ponnahdusikkuna, jossa kuvattu jakson tiedot.
Sulje ponnahdusikkuna valitsemalla näppäimistöstä esc tai klikkaamalla ponnahdusikkunan ruksia tai Sulje.

Lataa opintosuoritusote

• Valitse Lataa opintosuoritusote (PDF).

Suoritusote on löydettävissä selaimesi latauksista.

Lisää merkintä opintokokonaisuudelle tai opintojaksolle

• Klikkaa opintokokonaisuuden tai opintojakson perässä olevaa plus -ikonia tai puhekuplaa.
    •  Plus -ikoni on näkyvissä, mikäli kyseiseen opintokokonaisuuteen tai opintojaksoon ei ole vielä kirjattu merkintää.
    •  Plus-ikoni on muuttunut puhekuplaksi, mikäli merkintöjä on jo kirjattu.
  • Täytä kentät.
  • Valitse Lähetä
    • Viesti on tarkasteltavissa opiskelijan HOPSissa ja ohjaajan työpöydällä.