Toteutussuunnitelman perustiedot

Toteutussuunnitelman perustietoihin kirjataan mm. tutkinto-ohjelma, toimipiste, opetuskieli ja virtuaaliosuus -tiedot. Tiedot vaikuttavat Pepin sisäisissä hakutoiminnoissa, esim. toteutussuunnitelmien haku eri kriteereillä. Nämä tiedot toteutukseen lisää yksikön koulutuskoordinaattori tai muu vastaava henkilö.

!

Opintojakson nimi (suomi/englanti) sekä laajuus tulevat opintojaksolta ja niitä EI SAA muuttaa!!

Luokittelu

Luokittelu-kentässä kerrotaan toteutuksen kohderyhmät. Tagien perusteella toteutuksia haetaan myös Opintohaku-palvelussa sekä tuodaan erilaisiin Pepin raportteihin. Lisää ”Ei opintojakso palautetta” tagi tarvittaessa.

Toteutukselle valittavat tagit ovat: “Avoin AMK”, “CampusOnline”, EduFutura”, “ExhangeStudent”, “Ei opintojakso palautetta”, “Tutkintokoulutus”, “Täydennyskoulutus” ja “Vapaasti valittavat opinnot”.

Koulutusohjelma

Tulee opintojaksolta, jos on sinne merkitty. Useamman tutkinto-ohjelman yhteisissä opintojaksoissa tähän kenttään jätetään vain ne tutkinto-ohjelmat, joita ko. toteutus koskee.

Toimipiste

Valitse toteutuksen toimipiste alasvetovalikosta. HUOM. kenttää ei täytetä, jos on kyse täysin verkossa toteutettavasta opinnosta.

Suorituskieli /-kielet

Tieto periytyy opintojaksolta. Tieto ei näy opiskelijalle. Jätä toteutukselle vain yksi kieli, mikäli opintojaksolla on useita.

Opetussuunnitelma

Tulee opintojaksolta, jos on sinne merkitty. Useamman tutkinto-ohjelman yhteisissä opintojaksoissa jätä tähän kenttään vain ne opetussuunnitelmat, joita ko. toteutus koskee.

Virtuaaliosuus

Merkitse, kuinka monta opintopistettä toteutetaan kokonaan verkossa.

Paikkoja (min – max)

Merkitse, kuinka monta opiskelijaa toteutukselle otetaan. Minimi voi olla myös nolla.

Tähän määrään lasketaan vain tutkinto-opiskelijat ja avoimen polkuopiskelijat. Muut mahdolliset ryhmät tulevat tämän päälle.

Minimipaikkamäärä on 20.

Huom: Merkitse jatkuvan oppimisen paikkamäärät erikseen toteutuksen kuvaustiedoissa olevaan Lisätietoja opiskelijalle -kenttään esim. seuraavasti:

Avoin AMK 5
Avoimen polkuopiskelijat 3
COL 5
Vaihto-opiskelijat 3

Tyyppi

Kenttää ei käytetä Jamkissa.

Opetuskieli /-kielet

Periytyy opintojaksolta. Jätä toteutukselle vain yksi kieli, mikäli opintojaksolla on useita.

Ryhmät

Valitse alasvetovalikosta, mille ryhmälle / ryhmille toteutus on tarkoitettu.

T&K-osuus

Merkitse, jos opintojaksolla on T&K-toimintaa.

Tarjontakori

Tarjontakoriin tulevat näkyville ne erilliset opintokokonaisuudet, joihin opintojakso on liitetty. Kentästä ei saa poistaa tietoja, eikä sinne tarvitse toteutuksen kautta mitään lisätä.

Suorituksen tarkentava tyyppi

Tieto periytyy opintojaksolta, jos on merkitty sinne. Tietoa ei saa muuttaa.